Om oss

DoggyStyle så dagens lys og hundens første pels i 2018 som et resultat av at gründer og daglig leder Anna Arvidsson ønsket å skape en enklere hverdag for hund og eier med fokus på vælvære og stressfri pleie i rolige og transparente omgivelser.

Med sin ambisjon om tverrfaglig tilgjenglighet for hundeiere i Oslo og omegn, kan DoggyStyle i dag tilby solid kompetanse i hundestell og omsorgstjenster. Vi er i dag en engasjert og erfaren gjeng som ønsker å tilby hund og eier det aller beste – på en så enkel og lett måte som overhodet mulig.

Miljø er viktig for oss, både hvordan hunden har det hos oss, og hvordan vi påvirker vårt miljø utover våre lokaler. Derfor finner du miljøvennlige og bærekraftige produkter i alle våre salonger og lokaler.

Food for Thought

Har du noen gang tenkt over hva en hund gjør her med oss mennesker? Sånn virkelig tenkt på det, undret – på lik linje som vi kan undre oss over meningen med livet.

Hva er en hund? 

Ja, vi temmet ulven av praktiske årsaker for mange år siden – den delen kan vi forstå. 

Men hva er det de er for oss nå? 

Disse små og store, hårete og tilsynelatende uendelig glade, entusiastiske og tilstedeværende dyrene som kommer oss i møte med logrende hale og betingelsesløse kjærlighet dag ut og dag inn. De som får oss ut i skog og mark, som inviterer til endeløs kos og glede. Det er intet mindre enn magisk at vi har disse dyrene rundt oss, at de lever med oss som familiemedlemmer. Menneskets beste venn, sier vi. Kanskje uten helt å forstå ordene og ta det innover oss at kanskje er det faktisk det de er. Våre aller beste venner. 

Det er til å bli ør i hjertet av mindre.